Zentropa
ENG
tilbage
print

Titel:
RIGET II
UK titel:
KINGDOM II
År:
1997
Instruktør:
Lars von Trier
Manuskript-
forfatter:
Lars Von Trier & Niels Vørsel
Producer:
Peter Aalbæk Jensen
Skuespillere:
Ernst-Hugo Järegård
Kirsten Rolffes
Holger Juul Hansen
Ghita Nørby
Jens Okking
Erik Wedersøe
Stellan Skarsgård
Udo Kier
Synopsis:
Fru Drusse er ved at grave sig til bunds i mysteriet om den lille Mary, der døde i 1919, og overhører derfor alle opfordringer om at blive i sin seng, med det resultat, at Helmer sender hende til en høretest - her hører hun igen uhyggelige ting fra Mary.

Pludselig øjner Helmer en mulighed for at slippe af med fru Drusse - og samtidig løser professor Bondos problem med den kræftsyge lever.
Rigmor gør, hvad hun kan for at hindre embedslægen i at komme til bunds i Mona-sagen, og dermed redde sin elskede Helmer - men det viser sig ikke at være nok.

Og så bliver der pres på Rigets skarpt bevogtede arkiv, hvor ingen må komme - men mange har tvingende nødvendige ærinder.

Professor Moesgaard må, midt i elendigheden, konstatere, at 'Operation Morgenluft' har båret frugt - og det forlyder, at sundheds-ministeren planlægger et uanmeldt besøg.

Reservelæge Krogshøj er bekymret - hans elskede Judiths foster vokser med abnorm hastighed. Gåderne står foran deres opklaring - samtidig med at sundhedsministeren kører op foran Riget.
Riget II
Riget II
Riget II
Riget II
Riget II
CMS by SiteLoom