Zentropa
ENG
tilbage
print

Titel:
KLOVN - SÆSON 5
UK titel:
CLOWN - SEASON 5
År:
2008
Instruktør:
Mikkel Nørgaard
Manuskript-
forfatter:
Casper Christensen & Frank Hvam
Producer:
Louise Vesth
Skuespillere:
Frank Hvam
Casper Christensen
Mia Lyhne
Iben Hjejle
Synopsis:
Frank og Casper er blevet voksne. Casper og Iben har genfundet kærligheden, og Frank og Mia har fået hund.
Det er slut med fester og unge piger. Byturene og deres gamle ølklub er blevet afløst af kendis-fægtning, skakspil og samfundsengagerede klummer.
Men kedsomheden lurer - det er svært at erstatte "fester og unge piger!" med noget meningsfuldt.

Afsnit 41/ Voksensex.
Livet er rykket indenfor i "hjemmets skød". Frank og Casper dyrker voksensex med deres kærester, de taler med pigerne, om hvad de kunne tænke sig inden akten. Utroskab er ikke noget de bryder sig om, men derfor kan man jo godt undersøge, om der findes måder, hvor der kan være flere med i legen, uden der er nogle, der bliver kede af det.

Afsnit 42/ Det projektorienterede liv.
Frank og Mia kæmper med deres barnløshed, vennerne tilbyder hjælp, men Frank og Mia vil gerne ordne tingene selv. De kaster deres fælles kærlighed på et Khoi-karpebassin i haven, men undervejs i det fælles projekt, bliver Mia i tvivl om, i hvilken retning Franks kærlighed går, i den forbindelse har de en del diskussioner, hvor hans nye hund Muffi er centrum.

Afsnit 43/ Fortiden forpligter.
Casper og Iben skal giftes, men i kærlighedens navn rasler skeletterne fra Caspers fortid ud af skabene, og han forsøger at tackle tingene med ungdommens snilde, selvom han efterhånden er blevet en gammel mand. 20 år på toppen af Dansk Showbizz har sat sine tydelige spor. Casper føler, han er et naturligt centrum for dansk kulturliv, og at han derfor har pligt til at bidrage. Derfor bruger han kræfter på at lave en tænketank, bestående af de absolutte åndsfyrster i dansk kulturliv, bl.a. Leif Sylvester, Susanne Brøgger og Ib Michael - Frank er også inviteret.
Klovn - sæson 5
Klovn - sæson 5
Klovn - sæson 5
CMS by SiteLoom