Zentropa
ENG
tilbage
print

Titel:
KLOVN - SÆSON 3
UK titel:
CLOWN - SEASON 3
År:
2006
Instruktør:
Mikkel Nørgaard & Niels Gråbøl
Manuskript-
forfatter:
Casper Christensen & Frank Hvam
Producer:
Louise Vesth
Skuespillere:
Frank Hvam
Casper Christensen
Mia Lyhne
Iben Hjejle
Claire Ross-Brown

Synopsis:
Afsnit 21/ Rosé Forbandelsen
Casper er gået fra Iben og flyttet på hotel. Og Mia er endelig blevet gravid. Frank tager beslutninger der sår tvivl om hvorvidt han er til kvinder eller mænd, samtidig med at en pose flæskesvær bringer ham på kant med en revisor, en muslim og en skattemand. Og findes der forklaringer der er gode nok til at forsvare at Frank render rundt i undertøj på offentlige steder.

Afsnit 22/ London Kashmir
Frank bliver tilbudt medlemskab i Caspers ølklub, en mandeklub hvor livets virkelighed bliver diskuteret. Et skænderi med et af ølklubbens gamle medlemmer, Jarl Friis Mikkelsen, om en uldsweater, bringer ulykkeligvis optagelsen i fare. Mia og Frank ender i en sorg terapigruppe, og Frank får problemer med en kat, Susan og sin afføring.

Afsnit 23/ Pepino & Pepito
Carøe har skaffet golfbukser til alle ølklubbens medlemmer, og pludselig opstår der forviklinger med Ib Michaels bukser, hvidt pulver og en hundehvalp. Samtidig skal Casper og Frank optræde som klovne til en børnefødselsdag hvor Casper har svært ved at styre sine drifter, hvilket betyder at Frank bliver urolig for sin parabol.

Afsnit 24/ Nina kære Nina
Casper og Frank er på flugtskydningsbanen og skydetræne. Her møder de Sofie Lassen Kahlke, som Casper tilbyder et lift. Frank ender med at gå hjem, og får problemer med Mein Kampf og Eddie Skollers rengøringskone. Casper og Frank er til møde med Flemming Enevold om at sætte Langt fra Las Vegas op som musical og pludselig vil Casper have at Sofie skal spille med??!!

Afsnit 25/ 100 dage i Forum
Frank frygter for sit helbred. Han er øm bagi og har svært ved at sidde stille i længere tid af gangen. En bekymret Mia mener at måsen skal tjekkes. Klaus Riskær beslutter sig for at sponsorere opsætningen af Langt fra Las Vegas som musical. Men hans betingelser er smertefulde. Snart er frank på kant med hele ”Langt fra Las Vegas” holdet og Martin Brygmann.

Afsnit 26/ Biggie Blackie
Casper og Frank er gået ind i galopbranchen og har investeret i en væddeløbshest der hedder Biggie-Blackie. Desværre kommer de galt af sted med jockeyens størrelse, parkeringsvagter, og sorte bankrådgivere. Og Mias afslører erotiske hemmeligheder fra hendes fortid.

Afsnit 27/ Længe leve demokratiet
Et Folketingsvalg står for døren og Frank hjælper loyalt sin svigerfar i hans valgkamp for CD. Det bringer Frank på kant med enhedslisten. Øl-klubben har indgået et samarbejde med Carlsberg om produktionen af en ny øl. Indkøbet af et par alt for små sko, giver uheldigvis frank problemer med at gennemføre et vigtig møde med Carlsbergs bestyrelse. Desuden når Claires nyreligiøsitet nye pinagtige højder. Franks eneste lyspunkt er en dejlig champagnesabel.

Afsnit 28/ Bøssernes Kennedy
Klaus Bondam skal hjælpe med at gøre Franks gade til stillevej, pludselig bliver politiet blandet ind i det og Franks stædighed gør endnu engang at det hele bevæger sig mod en katastrofe. Mia giver af personlige årsager Frank nye vanter og Casper, der har haft sex sammen med næsten alle nationaliteter, forsøger at få Kina på sit verdenskort, og så kommer Franks sælskinsvanter og høje hygiejneniveau ind i billedet

Afsnit 29/ En revisor-smølfe CD
Frank og Mia er brændt varme på det samme sommerhus som Carøe og Susan, hvilket sætter parrenes venskab på en hård prøve. Frank og Casper shopper erotisk legetøj i Butik Paradis og bliver involveret i en sag der omhandler en smølfe CD, politiet og et kørekort i en tynd tråd. Alt dette sker uheldigvis med franks svigerforældre som vidner.

Afsnit 30/ God Jul, Frank
Frank skal i banken med Mias omsætning fra te forretningen, men det går galt og han ender uden sin mobiltelefon. Han nåede dog at sende en kærlighedserklæring til Mia inden – desværre til det forkerte telefonnummer. Juleaften, børn i nissetøj, en rasende Iben, svensk suurstrømning, et bankrøveri og lamme, hjernedøde Bodil med nisseskæg bliver en del af julen, der trods alt er hjerternes fest.
Klovn - sæson 3
Klovn - sæson 3
Klovn - sæson 3
Klovn - sæson 3
Klovn - sæson 3
Klovn - sæson 3
Klovn - sæson 3
Klovn - sæson 3
CMS by SiteLoom