Zentropa
ENG
tilbage
print

Titel:
FORESTILLINGER
UK titel:
PERFORMANCES
År:
2007
Instruktør:
Per Fly
Manuskript-
forfatter:
Lars Kjeldgaard, Kim Leona & Per Fly
Producer:
Ib Tardini
Skuespillere:
Mads Wille
Sonja Richter
Sara Hjort Ditlevsen
Pernilla August
Jesper Christensen
Dejan Cukic
Dag Malmberg
Peder Bille
Benedikte Hansen
Synopsis:
TV serie af Per Fly i seks afsnit
'Forestillinger' handler om kærlighed - ikke alene om kærligheden til en partner, men også om kærligheden til en datter, en far eller en ven. Alt sammen centreret omkring den karismatiske instruktør Marko, som op gennem 90'erne revolutionerede dansk teater.

Historien udspiller sig under prøvearbejdet på Markos opsætning af Shakespeares' 'Venus og Adonis', der skal vise sig at blive den sidste forestilling, der bliver spillet på Sortedamsteatret. Prøveforløbet frem til premieren bliver en kamp på liv og død - og ikke mindst Marko kommer til at mærke omkostningerne for sine ambitioner.

Hvert enkelt afsnit af serien har sin egen selvstændige hovedkarakter. Jakobs afsnit handler om en brat opvågning af forelskelsens rus - Tanjas om at ville forlade den mand, hun elsker - Katrins om at blive set og elsket, som den person hun er - Jens' om at svigte sin bedste ven - Evas om at ville genfinde sin familie - og Markos om det djævelske i at blive sit eget projekt.

Den samlede historie forsøger ikke alene at afdække en slags sandhed om Marko - men fokuserer i høj grad også på den indflydelse Marko har, og har haft, på hvert enkelt af de mennesker, han har tættest på sig. De er alle afgørende påvirket af Marko - uden ham ville de ikke være den, de er i dag, hvad enten han har skabt dem eller ødelagt dem. 'Forestillinger' handler om møder mellem mennesker - og hvordan disse møder påvirker vores liv. Hvad er det, der former os? Hvad er grunden til, at vi elsker - og hvad er grunden til, at vi svigter?

Forestillinger
Forestillinger
Forestillinger
Forestillinger
Forestillinger
CMS by SiteLoom