Zentropa
ENG
Zentropa politianmelder teleselskaberne


Zentropas direktør Peter Aalbæk Jensen har i dag udsendt følgende pressemeddelelse:

Jeg har i dag afleveret en politianmeldelse til Vestegnens Politi, da mit firma er blevet bestjålet og danske teleselskaber medvirker til hæleri af de bestjålne varer.

Som det kan læses af medsendte rapport fra RETTIGHEDALLIANCEN, så er 5 Zentropa filmtitler i perioden 1.juni – 1.september 2014 ulovligt downloaded tæt på 9.000.000 gange.

Og det tal er minimum, da nogle illegale down -loadings tjenester ikke kan følges.

Hvis vores instruktører, skuespillere, manusforfattere og firmaet tilsammen fik bare 1 krone per ulovlig filmkigning, kunne kunstnerne og vi optimistisk igangsætte 1 ny og eksperimenterende film til glæde for befolkningen. Og det er bare opgørelsen for et kvartal!

Der tales i disse dage meget omkring dansk film og vores svigtende indtægter. Så det bedste danske politikere kan gøre for filmbranchen er at få stoppet denne kriminelle aktivitet.

Nogle af titlerne i oversigten er ældre udgivelser der er tilgængelige på digitale platforme uden at det stopper den ureglementerede trafik.

Jeg anklager i politianmeldelsen også de danske teleselskaber for medvirken til hæleri. Teleselskaberne tjener formuer på at sælge bredbåndsforbindelse og ser igennem fingre med at de bliver brugt ulovligt, så længe det skæpper i klassen hos teleoperatørerne.

Med venlig hilsen 

Peter Aalbæk Jensen, Zentropa

Downloadopgørelse


24. september 2014
CMS by SiteLoom