Zentropa
ENG
LEJ ZENTROPA

Zentropa tilbyder vores særegne omgivelser og lokaler til afholdelse af events, selskaber eller konferencer. Zentropa har siden slutningen af halvfemserne holdt til i Filmbyen, hvor en gammel militærkaserne er blevet renoveret og forvandlet til en af Danmarks kreative højborge.

De forvandlede barakker og garager, der i dag fungerer som filmstudier, auditorium, biograf, fællesrum m.m. skaber en enestående atmosfære, der indkapsler den berømte Zentropa-ånd og er et spændende, charmerende og absolut lige så funktionelt alternativ til mere mondæne selskabs- eller foredragslokaler.

Mulighederne spænder fra middage, fester og foredrag i vore hyggelige hovedkvarter – ”plejehjemmet” – til store og ambitiøse arrangementer i vores filmstudier. Vi har dækket alt fra workshops og konferencer for store danske og internationale selskaber til private arrangementer, og har et hold af idérige og kompetente medarbejdere, der kan sørge for glimrende mad og vin, underholdning og musik.

Zentropa er en anderledes arbejdsplads præget af sjove personligheder og kreativ udfoldelse, som fx kommer til udtryk i spontane koncerter med Peter Ålbæk Jensens jazzband, men samtidig udretter et førsteklasses stykke arbejde. Det er denne oplevelse vi forsøger at videreformidle, når vi lejer vores lokaler ud til arrangementer.

For booking  og prisinformation kontakt:

Nina Rostock-Jensen: 

nina.rostock@filmbyen.dk

Tlf: +45 26 30 10 58

CMS by SiteLoom