Zentropa
ENG

Tilbagemeldinger

“En meget spændende rundvisning i filmbyen både ude og inde (mest inde) – masser af sjove og spændende historier fra det virkelige film/skuespiller liv (mere kan ikke røbes). En interessant dag,  hvor forventningerne i den grad blev opfyldt og vi blev alle meget klogere omkring producering af film. Vi er 13 kvinder i den bedste alder, der taler stadig om oplevelserne i filmbyen Zentropa. “

Dorte, “De Grimme Kællinger”, eventyrklub

“Tak for en spændende rundvisning. Jeg tror alle fik noget ud af den selv om forudsætningerne var meget forskellige. Jeg fik i hvert fald mange positive meldinger i løbet af dagen. En enkelt deltager var ganske overbevist om at dette skulle være hendes fremtid.

Selv synes jeg især det var inspirerende at høre om en nok enestående (og succesfuld) virksomheds- og ledelseskultur i en branche, der må være præget af individualister og i hvert fald her af en del usædvanlige egoer.”

Kell, 70 årig fødselsdagsbarn

På måndag kväll såg vi "En kongelig affaere" i Göteborg och vi tänkte alla på mannen i det lilla rummet, han som gör ljuden! Förstås tyckte mina elever att huvudpersonerna inte borde få ha dött - och förstås tyckte vi att Mad Mickelsen inte precis var sexig i slutet av filmen!:)Vi tyckte också att filmen var otroligt vackert gjord!”

Berit Sjöman, Filmskolelærer, Finland

"Og så sprang vi til det helt vilde: Anne Serups rundvisning på Zentropa, hvor hun talte som et vandfald. Her blev ikke meget plads til dialog. Det havde også været ærgerligt at spilde tiden med at høre på os selva eftermiddagen var færdig, stod der 11 nye Zentropa-ambassadører - klar til at rykke frem. Anne havde lovet os 1 t. Det blev til 2 t. - det meste i isnende kulde - men ikke et øjeblik for meget. Vi så lokaliteter, hørte om historie, om produktion, om ledelsesprincipper, om mennesker, om ned- og opture, det meste fortalt gennem historier. Anne kan sige som Karen Blixen: "I am a Storyteller."  Hun taler bare 5 gange så hurtigt.

Jeg var helt høj efter den eftermiddag. Det var som at læse Se og Hør med ekstra tekst samtidig med, at man fik et dybt seriøst indblik i, hvad kreativitet og originalitet kan udvirke."

Jean, netværksgruppe

CMS by SiteLoom