Zentropa
ENG

RUNDVISNING

Zentropa bliver ofte fremhævet og berømmet som en af de mest innovative og skæve virksomheder i Danmark. Siden slutningen af halvfemsernehar vores renoverede militærbarakker i Filmbyen dannet centrum for en symbiose af boblende kreativitet, innovative ledelsesstrategier og effektive produktionsprocesser, der har udmøntet sig i nogle af de største Skandinaviskefilmsucceser nogensinde.

Vores enestående fællesskabsfølelse og de alternative arbejdsforhold er blevet døbt ”Zentropa-ånden” og er sammen med det unikke indblik i filmarbejdet bag kulisserne, noget som mange af vores besøgende fremhæver som både interessant og inspirerende.

Vi oplever en utrolig stor interesse for Zentropa og Filmbyen fra et bredt spektrum af folk, der spænder over alt fra privategrupper, skoleklasser, virksomheder, ledere, foreninger, aftenskoler, pensionistgrupper m.m. Af samme grund skræddersyer vi hver enkelt rundvisning, så indholdet matcher din gruppes behov, hvad enten det er særligt fokus på alternativ ledelsesstil, vores spændende historie eller filmproduktionsprocessen. Hver eneste rundvisning er en guidet rejse med anekdoter og fortællinger om filmenes tilblivelse og Filmbyensspraglede befolkning.

Vi tilbyder også at tage ud og holde foredrag i hele landet i tilfælde, hvor din gruppe ikke har mulighed for at besøge Filmbyen. Ydermere har vi også haft stor succes med internationale besøg, og arrangerer gerne en engelsksproget rundvisning.

Priser og bestilling:

Anne Serup

anne.serup@filmbyen.dk

Tlf.:+45 40 52 07 21

CMS by SiteLoom